Workshops

De workshops

Na de lunch is er tijd voor twee intensieve workshops. Niet zomaar workshops. De workshops worden gegeven door experts van hun eigen cultuur of culturen.

De workshops geven een gastvrije kans om dieper in een cultuur te duiken en vooral ook die cultuur in relatie tot de buitengewoon diverse West-Kruiskade te verkennen. Ook bieden deze workshops de gelegenheid om op een speelse manier met je tafelgenoten kennis te maken en het terrein van de kleurrijke samenleving met hen uit te wisselen.

Het is mogelijk te kiezen uit 9 verschillende workshops. Deze worden 2 maal achter elkaar gegeven. Je kunt dus een eigen programma kiezen van twee verschillende voor jou boeiende workshops.

De workshops die worden aangeboden staan in het aparte blok bij deze pagina vermeld.

Inschrijven

Inschrijven kan via het contact formulier.

Vul s.v.p. je eerste en tweede keuze in. Vul tevens een derde en vierde keuze in. Je wordt ingedeeld op basis van binnenkomst. We proberen iedereen zoveel mogelijk naar wens in te delen.

Wees niet teleurgesteld als je misschien op je derde of vierde keus staat ingedeeld. Wie weet dat de verrassing van een andere keus des te groter en interessanter is.

Heb je dringende vragen, vermeld dan je telefoonnummer, dan nemen we contact met je op. Of stel je vraag via het contact formulier.