Lunch

Eten is een activiteit die door de eeuwen heen belangrijk is binnen veel culturen. Tijd en aandacht voor elkaar en voor het met zorg gemaakte eten, zijn meer regel dan uitzondering. Een broodje kaas uit een trommeltje achterop de fiets… daar is niets mis mee en is natuurlijk ook cultuur. Maar op 20 mei doen we het ietsje anders.

logo saborsaborTussen de bedrijven door verzorgt Sabor Sabor, de Mexicaanse cateraar uit de straat, snacks en drinken.

De lunch speelt zich verspreid over de West Kruiskade af. Ronde of vierkante tafels bij een aantal wereldkeukens zijn speciaal ingericht voor de bezoekers van de inspiratiedag.

Bij aankomst (zie programma) kan je een lunchvoucher ophalen met de naam van een van de restaurateurs (volgens het op is op principe 😉 ). Wil je met een groep collega’s of vrienden samen stoelen reserveren, neem dan even apart contact met ons op.

Wij stellen hier een aantal keukens van de West Kruiskade aan je voor:

Andaluce met vis (een begrip in Rotterdam e.o.).

Madera (geen spelfout 😉 ) met een Mediterraanse keuken.

Ryad met Marokkaanse gerechten.

Kiem Foei is een Surinaams / Javaans / Chinees eethuis.

Ani en Haakien is een gemoedelijk hostel en in hun open keuken en huiskamer staat op 20 mei een vegetarisch kokende kokkin.